Formació destinada al Banc del Temps de Barò de Viver

El Banc del Temps afavoreix les persones per mitjà de les persones

El Banc del Temps és una comunitat oberta a tothom que vulgui millorar la qualitat de la seva vida diària donant, rebent i compartint el seu temps amb respecte cap els altres i afany de reciprocitat. Posa a l’abast de les persones participants un gran ventall de serveis i possibilitats. Així, es poden intercanviar aficions, coneixements, ajuda per tasques de la vida diària, atenció a animals i plantes, acompanyar a persones, fer petites reparacions domèstiques i ,també , es comparteixen tota mena d’activitats d’aprenentatge o de lleure en grup.

El Banc del Temps fomenta la circulació i l’intercanvi de totes les dots humanes que són nostres pel fet de que hi som vius i que, per tant, podem donar, rebre i compartir gratuïtament amb altri.

Amb aquests premises, algunes entitats i persones autònomes que tenen la seva seu a Sinèrgics Coworking de retorn social, estan impulsant el Banc del Temps del Barri de Baró de Viver.

EnxarxadESS, el dimecres 17 d’abril, realitzarem amb les impulsores de la iniciativa una sessió formativa per construir l’estratègia comunicativa per donar-li visibilitat i fer que arribi al barri.

Banc del Temps
Scroll al inicio